Web Accessibility: Web Standards and Regulatory Compliance

De vrienden van Ed kwamen afgelopen maand met een lijvig boek dat geheel gewijd is aan toegankelijkheid: Web Accessibility: Web Standards and Regulatory Compliance. Vriend Chris Heilmann schreef het hoofdstuk over JavaScript. Waarschijnlijk zeer de moeite van het lezen waard als we eindelijk eens een leuk projectje voor de overheid zouden doen. Ik wilde van het boek een sample chapter downloaden, maar kreeg een keiharde 404 voor de kiezen. Ik weet niet wat 508 daarover zegt, maar ik heb de Vrienden per email verwittigd en ben benieuwd hoe vriendelijk en snel zij reageren.

Tags: , , ,

2 replies on “Web Accessibility: Web Standards and Regulatory Compliance”

  1. Ja, binnen de 24 uur antwoord (en de links werken weer):

    Apologies for the broken links. The PDFs are both available again now. We had a web server fail the other day, which has caused one or two files to go missing.

Comments are closed.