Waarom een nieuw weblog?

Al bijna zes jaar blog ik op greut.nl, al bijna een jaar op open.info.nl. Waarom dan toch nog dit nieuwe blog? Greut.nl bestaat uit primaire berichten voor de gare geest en open.info.nl is bedoeld voor weldoordachte verkenningen op het raakvlak van techniek en design. Dit blog, CSSGreut, is een weerslag van de dingen waar ik mij beroepshalve mee bezig hou, en die op de andere twee blogs niet altijd even goed een plek kunnen vinden: HTML, CSS, JavaScript, semantiek, toegankelijkheid, structuur en chaos. Eigenlijk gewoon een plek om mijn gedachten te ordenen. Ik zie het als een schrift met persoonlijke aantekeningen die wellicht ook handig zijn voor de toevallige passant.

Tags: ,

7 replies on “Waarom een nieuw weblog?”

  1. en waarom kan dit niet op open.info.nl? Zo open is dat blijkbaar ook weer niet??? Of is er een schrijfverbod van die marketing knakkers?

  2. Nou, het ligt meer aan mijn collega’s: die schrijven te weinig (luie donders). Kijk, ik moet iedere dag publiceren. Dat moet gewoon. Maar ja, dan zou dat open.info.nl een soort tom.info.nl worden. Lijkt mij ook goed, maar dat is dan eigenlijk dit: cssgreut! Bovendien was ik bang dat jij mij in zou halen met het aantal actieve weblogs…

  3. Ik vind dit een erg fijne weblog Tom! Ik vind het alleen wel wat raar staan als er een bericht over JavaScript verschijnt terwijl de weblog “CSS Greut” heet. Ik weet het, “CSS, JavaScript, en an andere webstandaarden Greut” is ook wat overdreven..

Comments are closed.